Op maat gemaakte producten
Specifieke toepassingen
Unieke productie
Home » 3D-printen kunststof

3D-printen van kunststof

U kunt bij Egona Instruments uit Heiloo, vlakbij Alkmaar, terecht wanneer u 3D wilt printen in de vorm van kunststof. Wij gebruiken de 3D printer voor de ontwikkeling van nieuwe producten- of onderdelen. Dit is een machine die relatief lage kosten bevat, waardoor producten gemakkelijk aan te passen zijn.

 

Bekijk onze producten:

3D printen in kunststof voor het ontwikkelen van producten

3D printen in kunststof wordt ingezet wanneer producten en losse onderdelen vanuit een design te realiseren naar tastbare producten. Zo creëren we de mogelijkheid om een prototype te ontwikkelen. Deze prototypes kunnen in complexe vormen worden geprint. Om het product goed af te werken is het mogelijk om onderdelen te trommelen en polijsten. Wanneer er onderdelen of producten uit de 3D printer komen, zijn wij in staat om alle losse onderdelen of producten op maat te maken en deze in kleine series van CNC te frezen.

Neem contact met ons op bij interesse om te printen

Bent u geïnteresseerd om kunststof materiaal te laten printen in 3D? Of bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in onderdelen, waarmee een endoscoop adapter wordt schoongespoeld? Wij helpen u graag aan de hand van onze verschillende dienstverleningen. Neem contact met ons op door te bellen naar 31 (0) 72 533 5717. Ook kun je een e-mail sturen naar info@egona.nl.