Op maat gemaakte producten
Specifieke toepassingen
Unieke productie
Home » Endoscoop adapter

Endoscoop adapter

Bent u op zoek naar een bedrijf dat op maat kleine onderdelen maakt, waarmee een endoscoop adapter schoon te spoelen is? Dan kunt u terecht bij Egona Instruments uit Heiloo, in de buurt van Alkmaar. Wij ontwikkelen producten op basis van de wensen en behoeften van onze klanten.

 

Bekijk onze producten:

Onderdelen op maat laten maken om een endoscoop adapter schoon te houden

Ons bedrijf ontwikkelt op maat gemaakte producten om een endoscoop adapter schoon te spoelen. Dit wordt te allen tijde gedaan in overleg met de klant. Het is ook belangrijk de juiste kanaalscheider van de endoscoop te kiezen, wanneer u deze gaat ontsmetten. Door CNC frezen is het mogelijk om kleine series te produceren. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren worden in eigen beheer gedaan, zo ook het ontwikkelen van een prototype. Dit wordt gedaan aan de hand van schetsen en tekeningen. Een veelvoorkomend apparaat dat wij hiervoor gebruiken is de 3D-printer.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Wij helpen u graag met het ontwikkelen van onderdelen waarmee u gemakkelijk uw endoscoop adapter schoonspoelt. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en behoeften. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@egona.nl. Ook bereikt u ons door te bellen naar 31 (0) 72 533 5717.