Op maat gemaakte producten
Specifieke toepassingen
Unieke productie
Home » Endoscoop kanaalscheider

Een endoscoop schoonmaken met een kanaalscheider

Wanneer u uw endoscoop wilt ontsmetten, is het belangrijk dat hiervoor de juiste kanaalscheider wordt gebruikt. Egona Instruments uit Heiloo, nabij Alkmaar, ontwikkelt kleine series op maat gemaakt. Wij ontwikkelen en produceren onderdelen en producten geheel naar uw wensen en behoeften.

 

Bekijk onze producten:

Een endoscoop ontsmetten met de juiste kanaalscheider

Het is belangrijk dat het schoonspoelen van een endoscoop gebeurd met de juiste kanaalscheider. Dit geldt ook voor de endoscoop adapter. Wij zorgen voor de juiste maat kanaalscheider, doordat wij gespecialiseerd zijn in CNC frezen van kleine series. Alle op maat gemaakte onderdelen en producten worden gemaakt aan de hand van een ontwikkelde prototype. Aan de hand van een gemaakt design ontwikkelen we een daadwerkelijk tastbaar product. Dit wordt gedaan door middel van een 3D-printer. Alle onderdelen en produceten worden in eigen beheer gemaakt. Zo is het prototype ook gemakkelijk aan te passen, wanneer u dit wenst.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden

Wij zorgen er graag voor dat u voor uw endoscoop de juiste maat kanaalscheider gebruikt. In overleg gaan wij aan de slag om voor u het resultaat te boeken. Neem contact met ons op wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze dienstverleningen. U bereikt ons door te bellen naar 31 (0) 72 533 5717. Ook is het mogelijk ons een e-mail te sturen via info@egona.nl.