Op maat gemaakte producten
Specifieke toepassingen
Unieke productie
Home » Kleine series CNC frezen

Kleine series CNC frezen

Een groot deel van de productie van Egona Instruments uit Heiloo, nabij Alkmaar, bestaat uit kleine series vervaardigen door middel van CNC frezen. Wij ontwikkelen en produceren kleine series met specifieke toepassingen voor bedrijven, voornamelijk in de marine- en medische sector.

 

Bekijk onze producten:

Kleine series bewerken door middel van CNC frezen

Bij ons kunt u terecht wanneer u een productie wenst van kleine series, die zijn bewerkt door middel van CNC frezen. Door middel van deze techniek is het onder andere mogelijk om aluminium te graveren. Daarnaast kunnen wij met deze bewerking ook kunststof lasersnijden. We bewerken stukken materiaal van het product om dit weg te snijden. We zetten deze freesmachine in voor verschillende toepassingen als efficiënte oplossing. Op deze manier kunnen we vervolgens een prototype ontwikkelen.

Laat ons uw producten afwerken

Bij ons kunt u terecht voor het CNC frezen van kleine en op maat gemaakte series. Daarnaast bieden wij nog diverse andere diensten aan, zoals het maken van de juiste kanaalscheider voor de endoscoop. Wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@egona.nl. Ook bereikt u ons telefonisch door te bellen naar 31 (0) 72 533 5717. Wij helpen u uiteraard graag verder.