Op maat gemaakte producten
Specifieke toepassingen
Unieke productie
Home » Lasersnijden kunststof

Lasersnijden kunststof

Bent u op zoek naar een flexibel bedrijf dat zich specialiseert in het lasersnijden van kunststof? Dan zit u goed bij Egona Instruments uit Heiloo, nabij Alkmaar. Wij specialiseren ons in het ontwikkelen en produceren van specifieke toepassingen voor diverse bedrijven en maken producten op maat.

 

Bekijk onze producten:

Lasersnijden van kunststof op maat gemaakt

Bij ons kunt u terecht voor het nauwkeurig laten lasersnijden van kunststof materiaal. Wij snijden kunststof op maat, geheel naar uw wensen en behoeften. Dit geldt ook voor laser graveren van aluminium. Complexe vormen snijden is voor ons geen enkel probleem. Dit komt, doordat wij met een flexibele laser werken. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten printen van kunststof in 3D. Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van kleine series van CNC frezen. Naast dat u bij ons terechtkunt voor het laten snijden van kunststof, helpen wij u ook graag met het ontwikkelen van een prototype.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat kunststof kan laten lasersnijden, kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen en produceren van diverse producten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit doet u door te bellen naar 31 (0) 72 533 5717 of een e-mail te sturen naar info@egona.nl.