Op maat gemaakte producten
Specifieke toepassingen
Unieke productie
Home » Onderwatercamera behuizing

Onderwatercamera behuizing

Egona Instruments uit Heiloo, nabij Alkmaar, produceren verschillende producten, zoals de onderwatercamera behuizing als maritiem instrument. Alle producten en onderdelen die wij ontwikkelen en produceren, overleggen wij met u voor het best gewenste eindresultaat.

 

Bekijk onze producten:

Onderwatercamera behuizing op maat laten maken

Bij ons bedrijf kunt u terecht wanneer u een onderwatercamera behuizing wilt laten maken. Wij hebben al diverse behuizingen geproduceerd, waarmee u maximaal 50 Bar kunt drukken. Wij ontwikkelen een prototype aan de hand van uw wensen en behoeften. Dit wordt gedaan aan de hand van een professionele 3D-printer. Wij zorgen ervoor dat de onderwatercamera netjes en nauwkeurig wordt afgewerkt. Dit doen we door alle onderdelen te trommelen en polijsten. Op deze manier bent u altijd voorzien van het beste eindresultaat. Door het CNC-frezen van kleine series is kleine oplage mogelijk.

Schakel echte specialisten in voor professionele producten

Wanneer u graag een onderwatercamera behuizing wilt laten maken, kunt u bij ons bedrijf terecht. Dit geldt ook voor diverse andere diensten, zoals het later graveren van een naambord. Heeft u vragen over een van onze producten of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 31 (0) 72 533 5717 of te mailen naar info@egona.nl.